Vakantiebijbelfeest 2018!

Op maandag 22 oktober gingen de deuren van de Goede Herderkerk open. ’s Ochtends werd er in de kerk gezongen, gedanst, geknutseld en gelachen. De eerste drie dagen van de herfstvakantie mochten we ruim 100 kinderen welkom heten in de kerk.

Dit jaar was het thema Zoek het uit! Elke dag werd er een ander verhaal verteld waarin het ging over wie Jezus is. Jezus die ons zoekt en vind. Het verhaal van het verloren schaap werd verteld. Dinsdag Jezus die de storm op het meer stilde. De kracht en de macht van Jezus stond daarin centraal. De laatste dag is verteld dat Jezus nu in de hemel is en ons ziet en voor ons zorgt. Het verhaal van hemelvaart.De woensdag was het hoogte punt van de week. Er waren pannenkoeken en er kwamen wel meer dan 100 ballonnen naar beneden in de kerkzaal.

Dit jaar was er ook een uitgebreide toneelvoorstelling elke dag. Met Petra Pennenlikker in de hoofdrol die elke dag langs kwam om te vragen hoe het nou zit met Jezus. Ze was eerst al een dag te vroeg, haar baas kwam langs en werd bestolen en zo beleefde we samen een heel avontuur met haar. Uiteindelijk is het haar gelukt om haar artikel over Jezus af te krijgen.

Dit jaar hebben we geld en kadopapier ingezameld voor de speelgoedbank. Er is 177 euro opgehaald met de kledingbeurs en er zijn veel rollen kadopapier en speelgoed naar de speelgoedbank gebracht. Namens de speelgoedbank in Heerenveen bedankt, voor de giften!

Met wel meer dan 30 vrijwilligers elke dag is dit feest zonder problemen verlopen. Voor iedereen was het leuk om mee te doen of hierbij te helpen. We zijn God dankbaar dat hij ons zegent met de mogelijkheden om dit feest elk jaar weer te vieren.

Dit jaar was het de 39ste keer dat het vakantiebijbelfeest gevierd werd. Er worden al weer plannen gemaakt voor volgend jaar. Dus zorg dat je er dan ook bij bent.

We willen iedereen bedanken die mee heeft geholpen om dit feest mogelijk te maken! Van pannenkoekenbakker tot knutselouder!!

Hartelijke groet namens het vakantiebijbelfeestteam!