Bijeenkomst nieuwe woning in Drachten voor mensen met een beperking

In Drachten onderzoekt Stichting Sprank of er voldoende belangstelling is om een nieuwe woning te openen voor mensen met een verstandelijke beperking. U bent welkom op de informatiebijeenkomst op donderdagavond 28 februari 2019 in de Bethel kerk te Drachten.

Stichting Sprank
Stichting Sprank – de naam zegt het al: bij ons sprankelt het! Wij zijn mensen die met grote betrokkenheid ons werk doen. Dat komt omdat wij geloven dat God een doel met ons werk en ons leven heeft. Hij heeft ook een doel met de kwetsbare mensen voor wie wij ons inzetten: mensen met een verstandelijke beperking.

Samen met familie
Samen met ouders en vertegenwoordigers van mensen met een beperking oriënteert Sprank of er nog een woning in Drachten geopend kan worden. In 2013 is de eerste woning van Sprank in Drachten geopend: Wenwille (’t Suderhiem 1-31). Hier wonen 16 mensen zo zelfstandig mogelijk met begeleiding waar nodig. Er zijn voor de mogelijke nieuwe locatie een aantal ouders betrokken, maar we zijn op zoek naar meer geïnteresseerden.

Informatie avond
Ben je op zoek naar een woning met begeleiding? Voor het realiseren van deze woonvorm komt Sprank graag in contact met u. U bent van harte welkom op de bijeenkomst op donderdag 28 februari 2019 om 19.30 uur in Bethel (De Bolder 75) te Drachten. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie www.stichtingsprank.nl