Nieuwsbrief OMF (Overseas Missionary Fellowship) mei 2020

Lees in deze editie van E-news het getuigenis van Lokru Tha (”God spaarde mijn leven”). Ontdek hoe je ook in deze tijd de liefde van God op een praktische wijze kan delen. Lees wat integer zijn inhoudt en kijk mee hoe Thomas en Cobi in deze tijd hun dagen vullen.

Integer zijn

In deze rubriek worden de vijf kernwaarden van OMF Nederland uitgelicht. De vorige keer stond Betrokken zijn centraal. Deze keer kijken we naar Integer zijn.

Integriteit geldt niet alleen voor individuen. Ook op het niveau van de organisatie is integriteit enorm belangrijk. Bij OMF zeggen we dat de aanbidding van God leidend is in het maken van plannen en uitvoeren van onze werkzaamheden.

De liefde van God op praktische wijze delen

Wanneer we boven de angst en paniek die nu in de wereld heerst uit willen stijgen, dan schieten cliché’s en simpelweg positief denken tekort. We worden overspoeld door nieuws en informatie, door waarschuwingen en maatregelen. De noden in de wereld nemen exponentieel toe.

Dit is niet de tijd om de ander aan zijn lot over te laten. Sterker nog, we zouden juist naar een hogere versnelling moeten schakelen om onze naasten lief te hebben door dienstbaarheid, gebed en bemoediging. Liefde is het antwoord op de angst.

Thomas en Cobi in Thailand

De wereld is in een paar maanden tijd drastisch verandert. Ook in Thailand worden de mensen gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven.
Bekijk in de video hoe Thomas en Cobi hun dagen vullen.

OMF Nederland
Eendrachtstraat 29A
3784 KA Terschuur
T. 0342 – 46 26 66
E.
W. www.omf.org
IBAN: NL36 INGB 0000 4932 96
BIC: INGBNL2A