Dorcas-winkel zoekt nieuwe medewerkers

Lijkt het u leuk om met meubels, kleding en speelgoed te werken? Met boeken en/of elektrische apparaten? Of rijdt u graag op de bus of bent u goed in het sorteren van goederen of achter de kassa te staan? Ook zijn wij op zoek naar twee nieuwe dag-coördinatoren. Dan is werken in de Docas-winkel in Heerenveen wellicht iets voor u!

Ruim een jaar geleden is de Dorcas-winkel in Heerenveen geopend. Deze kringloopwinkel is gevestigd in een mooi pand op een prachtige locatie aan de Heremaweg 20, naast het Thialfstadion. Om de winkel draaiende te kunnen houden, is Dorcas op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers.
Er zijn verschillende taken die gedaan kunnen worden. Zo zijn we op zoek naar winkelmedewerkers, maar ook naar sorteerders van de ingeleverde spullen en naar chauffeurs die kleding en spullen ophalen bij de inzameldepots.

Dorcas is een christelijke, internationale noodhulp- en ontwikkelingsorganisatie die werkt aan blijvende verandering in het leven van de meest kwetsbare mensen in Afrika, Oost-Europa en het Midden-Oosten. De kringloopwinkels zijn een manier voor Dorcas om geld in te zamelen voor de projecten. De Dorcas-winkels worden gerund door vrijwilligers en de opbrengst komt volledig ten goede aan het werk voor de meest kwetsbare mensen.

Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar .
of kom een keer langs in de winkel aan de Heremaweg 20, bij voorkeur op donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur en vraag naar mevrouw P. Boersma.
Meer informatie over Dorcas en de winkels vindt u op dorcas.nl en dorcaswinkels.nl.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van de Dorcas-winkel Heerenveen,
De heer S. van der Heide, voorzitter.
Mevr. P. Boersma-Bakker, secretaris.