Nieuwsbrief Boekhuis De Brug – juni 2021

Voor juf of meester

Het einde van een bijzonder schooljaar is in zicht, een mooi moment om de juf of meester te bedanken! Helemaal als je dit jaar voor het laatst op de basisschool bent en overstapt naar het voortgezet onderwijs. We hebben toffe cadeautjes ingekocht die je aan de leerkracht kunt geven.

Vaderdag

Voor Vaderdag hebben we leuke cadeaupakketjes samengesteld voor max. € 9,95 per stuk. Kom langs om te kijken of er iets voor de allerbeste (koffie- of theedrinkende) papa bij is! En natuurlijk zijn er nog heel veel andere gave dingen in diverse prijsklassen om hem cadeau te geven.

Zomeraanbieding

Altijd goed voor de vakantietijd: een fijne roman voor een leuke prijs! ‘Kijk omhoog’ is het eerste deel in de Harbor Pointe serie van Courtney Walsh. Onze collega en recensent Akke Froukje Boonstra is enthousiast over deze serie: ‘Dit is me goed bevallen, ik kijk uit naar het vervolg!’
T/m 31 juli in prijs verlaagd van € 22,99 naar slechts € 12,50!

Summer SALE!

Spannende thriller, aangrijpende roman, boeiende young adult, prachtige biografie of superleuk kinderboek: je vakantie begint ermee.
We maken flink wat ruimte voor nieuwe titels en dat houdt een heel aantrekkelijke Summer Sale in! Dus: sla je slag vanaf zaterdag 19 juni!

Agenda

Zaterdag 19 juni: Start Zomeruitverkoop!
20 juni: Vaderdag.
1 juli 2021 t/m 30 juni 2022: Campagne: GRATIS de Wonderwolk Peuterbijbel. In de nieuwsbrief van juli volgt meer informatie over deze sympathieke actie.
7 september: ‘Een lied in de schaduw’, de nieuwe roman van Lynn Austin verschijnt.
6 – 16 oktober: Kinderboekenweek
Oktober: Verschijning NBV21.

Vanaf nu: Vrijwillige boekenliefhebber gezocht voor de donderdag. En we zouden graag een creatieve collega aan ons etalageteam toevoegen. Bel of mail ons!
Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00-16.00 uur.