Nieuwsbrief Boekhuis De Brug – mei 2021

Gewijde chaos

De Week van het Christelijke Boek wordt gehouden van woensdag 26 mei tot en met zaterdag 5 juni 2021. In maart kon deze week niet doorgaan, maar nu is het dus wel zover. Vanaf woensdag 26 mei krijg je het actieboekje Gewijde chaos van Annemarie van Heijningen-Steenbergen gratis bij besteding van minimaal € 15,- aan boeken. Klik hier voor meer informatie.

Mei: Ann Voskamp-maand

Ann Voskamp is een bekende en geliefde schrijfster. Van haar boek ‘Duizendmaal dank’ zijn inmiddels al meer dan 12.500 exemplaren verkocht! Om dat te vieren krijg je in mei bij elk boek van Ann Voskamp gratis een exemplaar van ‘Brieven van Ann Voskamp’! Hier lees je een beknopte beschrijving over Ann en een overzicht van haar boeken.

NBV21

Bij het verschijnen van de NBV in 2004 mocht iedereen feedback op de vertaling geven. Dit zou worden meegenomen om de vertaling bij te werken. Dat is nu gebeurd; dankzij alle reacties is de vertaling bijgewerkt, verbeterd en in z’n geheel goed leesbaar en begrijpelijk gemaakt.
De NBV21 is de nieuwe, sterk verbeterde versie van de Nieuwe Bijbelvertaling en is een getrouwe weergave van de brontekst in natuurlijk Nederlands. Bovendien is steeds heel goed gelet op de voorleesbaarheid van de tekst. Op onze website staan alle edities, prijzen en verschijningsdata.

Agenda

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00-16.00 uur.
Mei: Ann Voskamp-maand.
Woensdag 26 mei t/m zaterdag 5 juni: Week van het Christelijke Boek.
Vanaf nu: Vrijwillige boekenliefhebber gezocht voor de donderdag. Bel of mail ons!
Oktober: Verschijning NBV21.